onsdag den 16. november 2011

Mac Miller x Blue Slide Park.






Sidste uge udkom Mac Miller's Debut album "Blue Slide Park". Siden albummet kom ud har jeg hørt sangene og specielt én har bidt sig fast. Smile Back. Sangen har et fedt flow, og en go' lyd. Ellers så er der sq ikke andet at sige end musikvideo'en er for fed!

- Enjoy your Wednesday, and remember to "Smile Back"! :D 

20% ØFF BRAND*




Asos er en britisk hjemmeside, der sælger virkelig fedt tøj, for den samme pris som valnød. 


Så er der 20% rabat på en masse af deres tøj. Ikke nok med det, trækkes der yderlige 10% fra, ved brug af koden "BONUSTEN" ved checkout. Køb noget fresh tøj for næsten ingen penge. Jeg bruger selv Asos Pga. deres tøj er så billigt og ved samme tid, også noget rigtig dope tøj. 

tirsdag den 15. november 2011

GOODWOOD x Iphone 4

Igen kommer de med noget noget unikt, og igen er det lavet at træ.

 GoodWood er kendt for sine unikke ideer og for sine gode kvalitet. Denne her gang handler det som et Cover til iphone. Coveret er som sagt lavet ud af træ, har nogle virkelig friske mønstre bag på.
Træet er af meget høj kvalitet

Coveret laves i 3 modeller, og fås i 2 forskellige farver.

SA TRAIL BOOTS



Så er Streetammo's helt egen vinter støvle kommet ud, Trail Boot. 
Man har kunne forudbestille sine støver i op til en måned, hvor man så ville  sparre 20%. Det gjorde jeg. Støvlen er med nogle rigtig fede, rå detaljer. Som gør den så fed at rocke her i vintermånederne, hvor det er så ufattelig koldt. Støvlen kan købes i 3 farve varianter - camel, chocolate og black.

Støvlen kan købes her
(20% gælder stadig indtil Onsdag d. 16, så skynd dig!)
- Danny B

CITYFELLAZ ☆ FALL/WINTER



Jeg har altid været stor fan af CF's kollektioner , men specielt den her gang syntes jeg de er kommet frem med noget rigtig dope. Især den måde de puster ny gnist i gamle ting, som f.eks deres skovmands skjorter. En anden ting man lægger mærke til når man ser billeder fra deres nye kollektion i henhold til sidste års. Er at der fandeme sket noget. Deres design er blevet mere detaljeret og er ikke bare en række forskellige t-shirt med et kreativt design.

Tryk her her for at se billeder fra deres kollektion.